OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747124
Menu
8588
Banner
71448
Horizontal Image Area
71449

Μια Eταιρεία Πρωτοπόρος

Το επιχειρησιακό μας δίκτυο έχει την αποστολή να ηγηθεί στην προώθηση των φυτοκανανοϊνοειδών.

Είτε παρέχουμε τα προϊόντα μας μέσω του προγράμματος άμεσων πωλήσεων,  είτε μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς, ο σκοπός μας είναι ο ίδιος: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή.

Στόχος μας η δημιουργία ενός ποιοτικού και βιώσιμου κόσμου.

Main Description
71450

Ο παγκόσμιος ηγέτης των προϊόντων κάνναβης ελαίου CBD

ΑΞΙΕΣ 

               

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Horizontal Image Area
71452

 

Τα έλαια κάνναβης προέρχονται από την κάνναβη Sativa χωρίς ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς), χρησιμοποιώντας τις μοναδικές μεθόδους εξόρυξης από το ώριμο στέλεχος.

Ο στόχος της μεθόδου εξαγωγής μας είναι να επιτύχουμε ένα "βασικό συγκρότημα φυτών", το οποίο είναι πλούσιο σε κανναβινοειδή, τερπένια, φλαβονοειδή, χλωροφύλλη και κεριά που είναι απαραίτητα για το σώμα μας. Η μοναδική μας διαδικασία βοηθά το σώμα να επωφεληθεί από τα θαύματα της κάνναβης που, δυστυχώς, εξαλείφθηκαν από την τροφική αλυσίδα και μας αρνήθηκαν για αιώνες. Για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπά τους, κάθε παρτίδα ελαίου κάνναβης εξετάζεται προσεκτικά από ένα αμερόληπτο, προηγμένο εργαστήριο για να επιβεβαιώσει ότι τα προϊόντα μας δεν περιέχουν διαλύτες, μέταλλα ή άλλα υλικά επιβλαβή για την υγεία.

Εξετάζουμε και παρακολουθούμε το προϊόν μας από τους σπόρους μέχρι να φτάσει στον πάγκο, δίνοντας έμφαση στη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου.

Main Description
71453

  Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά        Δεν περιέχει φυτοφάρμακα              Δεν περιέχει ζιζανιοκτόνα              

  Δεν περιέχει χημικά λιπάσματα                                 Καλές πρακτικές παρασκευής           Έλεγχος σε εργαστήρια τρίτων

  Παρακολουθούμενη παραγωγή                                  Φυτικό και Οργανικό                        Βιώσιμο

Vertical Image Area
71454

  

  

  • Tο σχετικό trailer της κυβέρνησης για την χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης.
  • Το νομοσχέδιο για την χρήση και αποποινικοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

 

  • Εκμεταλλευτείτε την Δημιουργία Εισοδήματος εισοδήματος από την φαρμακευτική κάνναβη αναπτύσσοντας την δική σας επιχείρηση KANNAWAY.
  • Επισκεφτείτε την Σελίδα  ή το e-Shop μας, για περισσότερα! 

 

  • Τελικά τι είναι η φαρμακευτική κάνναβη και τι λένε στα media?
  • Δες το video παραπάνω και θα καταλάβεις!

 

Main Description
71455

 

Main Description
71456

Food Safety Net Services (FSNS). Οι Υπηρεσίες Ασφάλειας Τροφίμων (FSNS) είναι ένα δίκτυο αναγνωρισμένων εργαστηρίων ISO / IEC 17025: 2005 που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα μικροβιολογικών δοκιμών και χημικής ανάλυσης. Η δοκιμή περιλαμβάνει τυποποιημένες και επικυρωμένες μεθόδους όπως AOAC, USDA, AOCS, FDA, ASTA καθώς και άλλες.

 

Η ProVerde Laboratories, Inc. Βρίσκεται στη Μασαχουσέτη και προσφέρει αναλυτικές δοκιμές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με το τμήμα της ιατρικής μαριχουάνας (MMJ). Οι διαθέσιμες υπηρεσίες χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής για να αποφέρουν τα πιο αξιόπιστα αναλυτικά αποτελέσματα, διατηρώντας ταυτόχρονα μια φιλική προς το περιβάλλον, πράσινη προσέγγιση.

 

Triple Lab Tested. Για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, κάθε παρτίδα ελαίου κάνναβης υποβάλλεται σε δοκιμή Triple Lab Testing ™, η οποία περιλαμβάνει 3 ξεχωριστούς ελέγχους του προϊόντος σας μεταξύ συγκομιδής και τελικής συσκευασίας προς πώληση.

 

 

GMO ( Genetically modified organism). Στα χωράφια των καλλιεργειών που βρίσκονται στην Αυστρία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ χημικά ή λιπάσματα ή γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Έτσι τα προϊόντα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, φυτοφάρμακα, Ζιζανιοκτόνα, και χημικά λιπάσματα. Είναι πλούσια σε κανναβινοειδή, τερπένια, φλαβονοειδή, κεριά και χλωροφύλλη που είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα.

 

Ήμασταν οι πρώτοι στη βιομηχανία που δημιουργήσαμε τέτοιες διαδικασίες δοκιμών, διασφαλίζοντας ότι κάθε φυσικό προϊόν που προσφέρουμε είναι της υψηλότερης δυνατής ποιότητας και απαλλαγμένο από ρύπους. 

Footer
8593